Foto Direktno

Dr Mahmutović: Smjena je privremeno zbog odmora / Dr Ćeranić: Nije tačno, smijenjena sam jer sam govorila istinu!

1032

Heroina Novog Pazara, dr Lejla Ćeranić, koja je tokom najtežih trenutaka u tom gradu bila jedini infektolog u OB Novi Pazar, smenjena sa funkcije načelnika. Ona je ovu informaciju potvrdila za naš portal, iako direktor tamošnje bolnice kaže da ta informacija nije tačna, već da je dr Ćeranić otišla na odmor.

Bruka srpskog zdravstva i države, žena heroj, jedini infektolog u Novom Pazaru i v. d. direktora tamošnje Opšte bolnice neće više obavljati ovu funkciju.

– Da, tačno je, smijenjena sam – poručila je za Direktno dr Lejla Ćeranić, dodavši da nije upućena u razlog njene smene.

Doktorka nije stupila u kontakt sa direktorom bolnice dr Mahmutovićem, jer kako kaže, razlog je ne zanima.

Kako bi građanima bolje objasila situacija u kojoj se nalazi, dr Ćeranić je citirala ljekara koji, prema njenim riječima, ima iskustva na mjestu rukovodioca Zdravstvenog centra, a koji kaže:

– Kada načelnik ide na godišnji odmor ne mora da se imenuje novi načelnik. To može da se prenese usmeno ili ako nalaže protokol, onda se i napiše riješenje onome koji nekog menja da ga zamjenjuje do povratka sa odmora, a čelniku se nikako ne daje riješenje o razriješenju sa funkcije načelnika, odnosno ne poništava se prvobitna odluka o postavljanju za načelnika. To se nikad nikom nije do sad desilo. Ovo je pokušaj obmane javnosti ili vađenje iz haosa. Ovo je dno dna i zaluđivanje toliko puta izmanipulisanog naivnog naroda.

Foto Direktno

Foto Direktno

Podsijetimo, ova hrabra doktorka je duži vremenski period bila je jedini infektolog Infektivnog odeljenja u OB. Tokom najkritičnijih trenutaka koronavirusa koji je pogodio bolnicu, ona je svakodnevno bila na prvoj liniji odbrane.

Putem društvenih mreža, Novopazarci su ovaj hrabroj doktorki uputili podršku i poručili da će u znak zahvalnosti za sve što je i prethodnih dva mjeseca uradila da spasi živote građana Novog Pazara i Sandžaka stati u njeni zaštitu.

Zanimljivo da je povodom ove informacije, direktor OB Novi Pazar dr Meho Mahmutović je za portal indeksonline.rs demantovao njenu smjenu.

– Netačne su informacije da je dr Lejla Ćeranić razriješena sa funkcije načelnika infektivnog odeljenja. Ono što je istina, jeste da je Ćeranićeva tražila godišnji odmor i to od subote pa je na njeno mjesto imenovan vršilac dužnosti, a jedini specijalista koji može da je zamijeni je Binela Mavrić koja je inače zamjenica načelnika Bušata i imenovana je dok je Ćeranićeva na 15-to dnevnom odmoru – kazao je on.

Meho Mahmutović FOTO: Medija centar

Mahmutović je pojasnio da se radi o standardnoj proceduri i da će nakon povratka sa odmora ona biti vraćena na svoje radno mesto.

Ipak, naša heroina se javila redakciji Direktno i otkrila pravu istinu o smjeni sa funkcije načelnice OB Novi Pazar.
One thought on “Dr Mahmutović: Smjena je privremeno zbog odmora / Dr Ćeranić: Nije tačno, smijenjena sam jer sam govorila istinu!

  1. Sofronije

    Bacam SDP člansku kartu guzicu ću da obrišem prvo sa njom pa ću lepo još vodom da se zaperem jebem li te pošteni živote i popišam se svima koji mogu da trpe više ove lopove sve mangup do mangupa po gradu a kada treba da se stane na stranu poštenog čoveka svi smo nemi i slepi i gluhi sramite se Pazarci.

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *