Dragolovčanin kompanija daje gorivo u vrijednosti od milion dinara za prijevoz pacijenata

1439

Svjedoci smo da ovih dana značajne donacije pristižu u novopazarsku Opštu bolnicu i Dom zdravlja, te da je doniran i značajan broj sanitetskih vozila kako bi se pomoglo zdravstvenom sistemu u borbi protiv pandemije korona virusa. U tom cilju i kompanija Dragolovčanin daje svoj doprinos, donirajući gorivo za prijevoz pacijenata.

Brzina ljekarske intervencije često je presudna u spasavanju ljudskih života. Donacija u vidu goriva za prijevoz pacijenata u vrijednosti od milion dinara takođe je od velikog značaja, naročito u akteulnim uslovima borbe protiv pandemije koronavirusa.

”Naša kompanija, odnosno naš osnivač Dragolovčanin kompanije Nedžad Dragolovčanin odlučio je da donira Opštoj bolnici u Novom Pazaru gorivo u vrijednosti od milion dinara, sve u cilju pomoći zdravstvenom centru, građanima  i svima kojima je potrebna pomoć. Kao socijalno odgovorna kompanija očekujemo da nam nadležna tehnička služba dostavi brojeve registarskih tablica bolničkih vozila, kako bi mogli da sipaju gorivo na našim dvijema pumpama”, izjavio je direktor kompanije Dragolovčani, Emil Hadžić.

Zahvaljujući ovoj donaciji od milion dinara, sva sanitetska vozila novopazarske Opšte bolnice i Doma zdravlja mogu besplatno sipati gorivo na Dragolovčanin pumpama.
One thought on “Dragolovčanin kompanija daje gorivo u vrijednosti od milion dinara za prijevoz pacijenata

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *