DRAŠKOVIĆ: Rat na Balkanu nije završen!

898

“Snage koje su za mržnju, ruske agenture, žele od Balkana da naprave Siriju, a veliki udar će biti na Crnu Goru, koja je njihov najveći poraz”, ocijenio je Vuk Drašković u emisiji “Teleskopija” na RTCG

“Ali mi imamo vodeću silu u NATO-u, koja ima nepredvidljivog predsjednika. Mada, ja ne znam kakav će biti ishod predsjedničkih izbora u Americi”, kazao je Drašković.

Osnivač Srpskog pokreta obnove je kazao da je za Crnu Goru simptomatično, možda ne i slučajno, što je prije nekoliko sedmica održana “jedna simulacija početka rata na Balkanu”.

“Simulacija je počela time da su proruske snage u Crnoj Gori organizovale upad u skupštinu, zarobljavaju premijera, dolazi do nemira u toj maloj zemlji, misli se na Crnu Goru. Interveniše Srbija, haos izbija i u Bosni.

Trump je povukao SAD iz NATO-a, evropski NATO je obezglavljen, treba mu mjesec, dva da se snađe.

Dok su se snašli Francuzi i Englezi, ovdje već uveliko su se brojali mrtvi i na kraju moli Evropa SAD da interveniše, a Amerika postavlja uslove – da hoćemo, ali imate da plaćate finansiranje NATO-a i da se obavežete da ćete u svim situacijama biti pouzdan saveznik. Tako dolazi do prekida rata, tako što se SAD ponovo umiješaju”, objasnio je Drašković.

On smatra da je Sjeverna Makedonija u ogromnoj opasnosti, te da je premijer Zoran Zaev povukao veoma rizičan potez.

“Zato što će ljudi koji su sa entuzijazmom glasali za Evropu sada biti razočarani i što veliki broj njih neće ni izaći na izbore. Na drugoj strani svi ti VMRO-DPMNE, koji su za mržnju, ruske agenture, to će dobiti krila”, rekao je Drašković.

 

 

 

 

Drašković je istakao da rat u Jugoslaviji nije završen, te da se nastavo riječima…

“Prije svega u tabloidima, medijima, koji su pod kontrolom onih službi, bar mogu da tvrdim kada je Srbija u pitanju, koja je najveći krivac za zločine devedesetih i rat u Jugoslaviji.

I naravno, na to se sve sada nadovezala, kao vrhovna komanda, ruska služb”, naglasio je on.

Drašković je rekao da nije lako prognozirati šta će biti s Evropskom unijom.

“Mnoge stvari podsjećaju na ono što se događalo u svijetu uoči Drugog svjetskog rata, a ponešto i na ono što se događalo uoči Velikog rata”, poručio je Drašković.

Izvor: Portal Analitika