DVIJE GODINE ZATVORA PAZARCU ZA PREBIJANjE BIVŠE SUPRUGE!

DVIJE GODINE ZATVORA PAZARCU ZA PREBIJANjE BIVŠE SUPRUGE!

1098

Krivično vijeće Višeg suda u Bijelom Polju, potvrdilo je presudu sudije Osnovnog suda u ovom gradu Dragana Mrdaka kojom je osudio je na dvije godina zatvora Dženela Alihodžića (32) iz Novog Pazara, zbog krivičnih dijela nasilja u proodici i nanošenja teških povreda. Vijeće je potvrdilo i određenu mjeru zabrane prilaska od tri godine bivšoj supruzi E.Z., inače nastavnici matematike u Bijelom Polju.

Nju je Alihodžić 29. oktobra prošle godine, sačekao oko 7.20 časova na parkingu Osnovne škole „Risto Ratković“ gdje radi i posle izlaska iz kola zadao joj drvenom motkom najmanje 17 udaraca.

Nesrećna žena tom prilikom zadobila je potres mozga, prelom ramena i ruke, a od daleko težih povreda spasili su je prolazinici. Alihodžić je potom pobjegao, a uhapšen je istog dana u blizini granici Crne Gore i Srbije. Pred istražiteljima i na suđenju je priznao da je tukao bivšu suprugu koja ga je napustila jer je, kako je tvrdila bila maltertirana, a u završnoj reči je istakao da se kaje i žali zbog toga što je uradio. Tvrdio je da je u Bijelo Polje došao sa namjerom da razgovara sa bivšom suprugom i da “redefinišu odnose” .

Inače, supruga ga je zbog nasilničkog ponašanja, oko 20 puta prijavljivala policiji u Novom Pazaru, a kasnije u Bijelom Polju gdje se preselila sa djecom. Vijeće je potvrdilo i određenu mjeru zabrane prilaska od tri godine bivšoj supruzi E.Z., inače nastavnici matematike u Bijelom Polju

Tokom suđenja, veštakinja, psihijatar dr Gordana Konatar kazala je da su u krvi Alihodžića pronađeni tragovi kokaina, ali da on nije zavisnik.

izvor Sandzak Danas/ Novosti