Edis DEFINITIVNO OSTAVIO Draganu Mitar! (VIDEO)

698

Ove večeri došlo je do pucanja veze Dragane Mitar i Edisa Fetića. On je razgovarao sa Lazarom Čolićem Zolom, a onda je Dragana došla kod njih i tražila da razgovaraju nasamo.

Ne možeš da rješavaš ni svoje probleme, a rješavaš njegove. Izađi da razgovaramo. Porediš me sa Miljanom, zakuni se u djecu – vikala je Dragana.
Puti me da živim, ja imam svoj život napolju – rekao je Edo.
Šta sam ja u*rala? Po čemu si ti ispravan – pitala je ona.

Je l’ ti je čovjek sve lijepo rekao – naveo je Fetić.

Ti si došao ovde da bi lagao, lažeš narod, lažeš mene. Zašto nisi napolju postavio stvari na svoje mesto – pitala je Dragana.

Zato što si lagala. Ti si lagala i roditelje i sve, tvoj život je laž. Moj život je jako ispravan, ja ću moje dvorište očistiti, a ti tvoje nećeš nikad. Najbolje je reći istinu. To si ti, ja sam te prihvatio, ali ima neka granica, ja sam ti rekao da ne prelaziš granicu, ja pokušavam da se sklonim – rekao je Edo.

Ti si sad žrtva, ti si mene napravio najgorom – konstatovala je Dragana.

Tvoj brak si sj*bala sama – naveo je on.

Ti riješi svoj brak – rekla je zadrugarka.

Iako sam prihvatio da sam krivac za tvoj brak, nisam ja. Krivo je tvoje pijanstvo. To si trebala da riješiš na drugi način, a ne da on tebe šutne i da te istjera iz stana kao što te istjerao, ti letiš, ali nemaš krila… Odvojićemo se, ako se sretnemo po kući, sretnemo se – rekao je Edo i time konačno stavio tačku na njihovu ljubav.

Znači nema nikakvih planova – upitala je Dragana.

Sve što sam ti obećao to stoji. Ali eto vidiš da ne funkcionišemo, isto bi se ovo desilo i napolju – konstatovao je Fetić.

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

 

 

Izvor Pink.rs