Edo javno ponizio Zilhu, pogledajte kako (video)!

1341

Prvo pitanje u večerašnjoj emisiji “Pitanja novinara” postavio je urednik zabave portala Pink.rs i novinar Darko Tanasijević. Darko je postavio pitanje Edisu Edu Fetiću.

Tvoja veza sa Draganom Mitar je nedavno obelodanjena. Ti si rekao da si oženjen, ali da nisi u braku. Da si razdvojen od supruge, da stvari ne štimaju. Takođe, pričao si prije više od dvije nedelje drugačije stvari. Ukoliko si obelodanio vezu, zbog čega si u svim anketama svoju suprugu stavljao uvjek ispred Dragane? Zilha je uvek bila u prvom planu, a Dragana u drugom – glasilo je pitanje.

Mi smo bili u nekoj svađi, Dragana i ja, prije ulaska. Kao i svaki normalan čovjek razmišljam gdje, kuda, kako… Emocije su proradile… Kada sam došao ovdje, Dragana je imala šta je imala sa Vladimirom. Moj inat je govorio iz mene – odgovorio je Edo.

Vratićemo se na tvoj brak. Dolazimo do nekih stvari koje su konfuzne. Krajem aprila ti i supruga ste otputovali i slavili njen rođendan i desetogodišnjicu braka, a u avgustu putovali na more sa djecom. Kako to, ako niste u okej odnosima? – nastavio je Darko.

U aprilu smo slavili, u avgustu smo bili odvojeni. Nismo putovali na more. Djecu smo vodili u akvapark u Jagodini. Ja sam tom ženom imam djecu, imaćemo kontakt do kraja života. I da sam je poveo na more… Ako su nasi odnosi čisti, normalna stvar. Do kraja ljeta smo pokušavali da napravimo neku situaciju, nije išlo. Da je išlo, ne bih bio ovde – odgovorio je Fetić.

 

Koliko ste često ti i Dragana imali turbulencija u odnosu prije “Zadruge 3”?

Naš odnos je sve, samo nije normalan. Od početka odnosa, pa do sad. Iako djelujemo okej, to odvajanje, imali smo ogromne prepreke. Ali uspješno ih prevazilazimo. Mnogo stvari se izdešavalo, trebalo bi mi 4 “Zadruga” da sve ispričam – ispričao je Edis.

Detaljno na videu

 

Izvor  Pink