EKSKLUZIVNO: Objavljujemo drugi dio snimka razgovora između ubice i brata Nusreta Destanovića

57000

Novi Pazar – U velikoj policijskoj akciji, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Novom Pazaru uhapsili su troje osoba u vezi sa brutalnim ubistvom dvadesetosmogodišnjeg Nusreta Destanovića iz Tutina. Među uhapšenima je E. Dž. (18) iz Sjenice, osumnjičen za teško ubistvo u saizvršilaštvu, kao i Elvis Hrnjak (40) iz Novog Pazara, optužen za pomoć učiniocu nakon izvršenog krivičnog djela. Treća osoba, Rijalda Haci (27) iz Sjenice, uhapšena je zbog neprijavljivanja pripremanja krivičnog djela. Dok je Sead Zećović u bekstvu i nedostupan policijskim organima.

Prema informacijama iz policije, sumnja se da su E. Dž. i Sead Zećović, poznat i kao Ahmetović, u saizvršilaštvu nanijeli smrtne povrede Nusretu Destanoviću koristeći oštar predmet. Incident se dogodio 8. februara ove godine, a tijelo nesrećnog mladića je pronađeno u napuštenom bunaru u selu Međugorje u okolini Sjenice.

Elvis Hrnjak je, kako se sumnja, pružio utočište Seadu Zećoviću nakon izvršenog zločina, omogućivši mu da izbjegne pravdu. Ovaj čin je doveo do njegovog hapšenja i optužbi za pomoć nakon izvršenog krivičnog djela.

Policija intenzivno traga za Seadom Zećovićem, koji je u bijegu i smatra se ključnom osobom u ovom slučaju. Zećović je poznat po čestim promjenama prezimena, što dodatno komplikuje potragu.

Tragični niz događaja započeo je kada je Nusret primio poruku s telefona Rijalde Haci s kojom je bio u kontaktu. Poruka, za koju se ispostavilo da ju je poslala osoba koja je željela da mu naudi, pozivala ga je da dođe do nje. Nusret, ništa ne sumnjajući, odazvao se pozivu, ali umjesto očekivanog susreta, dočekala ga je zasjeda. Na dogovorenom mjestu, umjesto žene, sačekala su ga dvojica muškaraca koji su ga brutalno pretukli. Poslušajte drugi dio razgovor ispod teksta, između brata Nusreta Destanovića i Seada, bivšeg muža Rijalde, koja je bila u ljubavnoj vezi s ubijenim Nusretom Destanovićem.

U ekskluzivnom medijskom otkriću, javnost je imala priliku čuti prvi dio snimljenog razgovora, a sada i drugi dio do sada neobjavljenog snimka razgovora između osobe optužene za ubistvo i brata žrtve, Nusreta Destanovića. Ovaj novi segment snimka bacila je dodatno svjetlo na složenu mrežu odnosa i moguće motive koji stoje iza tragičnog događaja koji je potresao javnost.

Snimak razgovora, koji je navodno tajno snimljen neposredno prije hapšenja osumnjičenog, otkriva duboko lične i emotivno nabijene razmjene između dvojice muškaraca. U emotivnoj i napetoj atmosferi, brat ubijenog, u potrazi za pravdom i istinom, suočava se s osumnjičenim, tražeći odgovore na brojna pitanja koja muče njegovu porodicu i javnost.

Detalji razgovora ukazuju da ubica optužuje Rijaldu Daci, kao i na složen odnos između osumnjičenog i porodice Destanović, kao i na potencijalne motive koji bi mogli biti ključni za razumijevanje ovog tragičnog slučaja. Razgovor također naglašava emocionalni teret koji nosi obitelj žrtave i izazove s kojima su se suočavali u potrazi za pravdom.

Prvi dio razgovora možete pogledat na ovom linku OBJAVLJUJEMO AUDIO snimak razgovora između UBICE i brata ubijenog Nusreta Destanovića – UPOZORAVAMO DA JE SNIMAK POTRESAN!
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.