Elma Sinanović tužila Sašu Popovića/NEĆU SE SMIRITI DOK GA NE OTJERAM U ZATVOR! 

2170

Pjevačica Elma Sinanović podnijela je krivičnu prijavu protiv nekadašnjeg vlasnika “Grand produkcije” Saše Popovića, a ovaj slučaj još nije ni blizu epiloga.

Naime, početkom decembra 2019. tužilaštvo je odlučilo da prihvati žalbu Elme Sinanović, kojoj je prvi put odbijena krivična prijava koju je podnijela protiv Saše Popovića za djelo krađa i utaja poreza, te sada tužilaštvo traži podatke od Popovića za utaju poreza.

Elma Sinanović je krajem 2018. godine iznijela šokantne tvrdnje o tadašnjem čelniku “Granda” Saši Popoviću. Elma je 2000. godine potpisala ugovor za “Grand”, u kojem je stajalo da će joj novac od prodatog albuma “Ruka pravde” biti isplaćen na ruke. U ugovoru je takođe određeno da će pjevačica dobiti šest odsto od prodaje CD i video-kaseta, međutim, ona tvrdi da novac nikada nije vidjela, te da joj Popović duguje 30.000 maraka.

FOTO: PRINTSCREEN EKSKLUZIVNO

Pjevačica je u julu mjesecu 2019. podnijela krivičnu prijavu protiv Popovića za krađu i krivično djelo utaje poreza u njenom slučaju, ali je treće osnovno tužilaštvo odbacilo njenu prijavu.

Nakon što je tužilaštvo odbacilo prijavu, Elma je uložila žalbu. Tužilaštvo je usvojilo žalbu i sada se od Saše Popovića i “Granda” traži da dostave dodatne podatke o porezu na osnovu te prijave.

Elma Sinanović je rekla da je zadovoljna postupanjem nadležnih organa i da vjeruje u pravdu, te da će Popović odgovarati za sve što joj je učinio.

 

Srećna sam što je tužilaštvo donijelo ovakvu odluku. Još jedan dokaz da živimo u pravnoj državi, gdje niko nije zaštićen. Imam dokaze da me je prevario za novac i da je utajio porez. Neću se smiriti dok ne istjeram pravdu na vidjelo i dok svima ne pokažem ko je u stvari Saša Popović – govori Elma i otkriva da je Popović okrenuo ploču otkako je optužnica podignuta.

FOTO: DAMIR DERVIŠAGIĆ

– Sad vidim da dozvoljava onoj djeci da pjevaju moje pjesme u takmičenju i ponekad mi pusti pjesmu na Grand televiziji. Kontaktirali su sa mnom čak i neki Popovićevi saradnici ne bi li me odobrovoljio da odustanem, ali mi ne pada na pamet. Riješena sam da istjeram pravdu do kraja i da odgovara za to što mi nikada nije isplatio novac od prodatog albuma “Ruka pravde”, koji sam izdala 2000. godine. Neću se smiriti dok ga ne otjeram u zatvor jer takvim ljudima je mjesto iza rešetaka – otkriva Elma.

Izvor Sandžak Danas/Kurir/Telegraf