elma elfic zukorlic

Elma Zukorlić objavila maturske fotografije najstarijeg sina: Ponos majke u duplom uspjehu

5116

Elma Elfić Zukorlić, žena rahmetli Muamera Zukorlića, sa velikim ponosom podijelila je na društvenim mrežama maturske fotografije svog najstarijeg sina. Ovaj trenutak je posebno emotivan za Elmu koja nije krila svoje oduševljenje postignućima svog sina.

“Moj dvostruki maturant. Tvoj trud, rad i posvećenost tokom godina sada su krunisani ovim izvanrednim uspjehom. Ponosni smo na tebe i sve što si postigao”, napisala je Elma uz seriju fotografija koje su brzo privukle pažnju na društvenim mrežama.

Posebnost ovogodišnje mature leži u činjenici da je njen sin odlučio da na maturu ode sa svojom sestrom, čineći ovaj dan još značajnijim za cijelu porodicu. Na fotografijama se vidi kako brat i sestra zajedno poziraju, što dodatno pojačava dojam porodične bliskosti i sreće.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)

Sin Elme Elfić završio je dvije srednje škole – Gimnaziju i Medresu, što je izuzetno rijetko i impozantno dostignuće koje Elma s ponosom ističe. Njena objava na društvenim mrežama brzo je postala popularna, prikupljajući mnoštvo pozitivnih komentara i čestitki od prijatelja i porodice. Svi zajedno slave uspeh i trud koji je uložen, ne samo od strane mladića, već i cijele porodice koja ga je podržavala na njegovom obrazovnom putu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elma Elfić Zukorlić (@elf_zu)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *