ELSAN PILICA PROŠAO U NAREDNI KRUG, OSVOJIO SEDAM GLASOVA ŽIRIJA

960

Bjelopolje, [datum] – Sjajna noć za Bjelopoljca Elsana Pilicu u popularnom muzičkom takmičenju “Zvezde Granda”. Njegov sinoćnji nastup, u kojem je izveo numere poznatih pevača Šerifa Konjevića i Halida Bešlića, oduševio je kako publiku, tako i žiri, što mu je osiguralo direktan prolazak u naredni krug takmičenja.

Elsan je izabrao numere “Sin” od Šerifa Konjevića i “Neću, neću dijamante” od Halida Bešlića, koje je izveo sa posebnom strašću i emocijom, zaradivši tako simpatije i aplauz prisutnih. Njegov talent i interpretacija nisu prošli nezapaženo ni kod žirija, koji je njegov nastup nagradio sa impresivnih sedam glasova.

Ova epizoda “Zvezda Granda” bila je posebno uzbudljiva, s obzirom na to da se direktno u naredni krug plasiralo čak osam kandidata. Među njima je bio i Elsan Pilica, čiji uspeh je posebno odjeknuo u njegovom rodnom Bjelopolju.

Lokalna zajednica izražava veliko ponos i podršku za Elsana, čestitajući mu na ovom izvanrednom uspehu. Njegov napredak u “Zvezdama Granda” nije samo njegov lični trijumf, već i ponos za celu zajednicu koja ga prati i podržava na njegovom putu ka muzičkom vrhu.

Dok se priprema za naredne izazove u takmičenju, Elsanova posvećenost i strast prema muzici služe kao inspiracija mnogim mladim talentima iz Bjelopolja i šire.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.