Emotivnan VIDEO! Samir Tandir i sin Orhan – Sjećanje na Majinu snagu kroz svakodnevne trenutke

Emotivnan VIDEO! Samir Tandir i sin Orhan – Sjećanje na Majinu snagu kroz svakodnevne trenutke

3561

U dobi od samo 33 godine, Maja Tandir, supruga Samira Tandira, predsjednika stranke BOSS i uspješnog autoprevoznika, preminula je ostavljajući za sobom supruga i maloljetnog sina Orhana. Gubitak majke u ranom djetinjstvu ostavlja duboku prazninu, ali Samir Tandir se trudi da tu prazninu ispuni ljubavlju i pažnjom koju pruža svom sinu.

Samir Tandir nije samo politički lider i vlasnik uspješne autoprevozničke firme s velikim brojem kamiona. On je i posvećen otac koji svaki slobodni trenutak provodi sa svojim sinom Orhanom. Njegova predanost roditeljstvu je očigledna, jer često viđamo Orhana kako prati svog oca na raznim poslovnim i privatnim putovanjima. Samir se trudi nadomjestiti nedostatak majke i pružiti Orhanu sve što mu je potrebno za srećno i bezbrižno djetinjstvo.

Nedavno, jedan video snimak je posebno dirnuo našu redakciju. Na snimku se vide Samir i Orhan kako zajedno odlaze na šišanje, pretvarajući taj svakodnevni trenutak u mali spektakl radosti i zajedništva. Takvi trenuci pokazuju koliko je važno očuvati porodicu i međusobno se podržavati, posebno u teškim vremenima.

Ovom prilikom želimo da odamo priznanje Samiru Tandiru, samohranom ocu koji se hrabro suočava sa izazovima roditeljstva. Njegova posvećenost i ljubav prema sinu Orhanu su inspiracija za sve nas. Samir je primjer kako se, uprkos velikim gubicima, može pronaći snaga da se ide naprijed i da se djeci pruži sretno i ispunjeno djetinjstvo.

Podrška Samiru Tandiru je podrška svim roditeljima koji se svakodnevno bore da svojoj djeci pruže sve što im je potrebno, bez obzira na životne teškoće. Neka Samirov primjer bude svjetionik nade i ohrabrenja za sve one koji prolaze kroz slične situacije.

Uspomena na Majinu snagu i ljubav nastavlja da živi kroz svaki osmijeh malog Orhana, dok se njegov otac trudi da mu pruži najbolje moguće djetinjstvo. Pogledajte video snimak ispod teksta.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Samir Tandir (@samir_tandir)
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *