Ermin Š. poginuo u saobraćajnoj nesreći – Sarajevo obavijeno tugom

Ermin Š. poginuo u saobraćajnoj nesreći – Sarajevo obavijeno tugom

1600

JABLANICA – Tragedija je sinoć zavila u crno porodicu mladog Sarajlije Ermina Šite, koji je smrtno stradao u saobraćajnoj nesreći u Jablanici. Tridesettrogodišnji Ermin izgubio je kontrolu nad svojim vozilom, „Renault Clio“, i sletio u provaliju blizu jezera. U automobilu je, prema nezvaničnim informacijama, bila i njegova vjerenica Elvira, koja je zadobila tjelesne povrede.

Prema saopćenju Ministarstva unutrašnjih poslova Hercegovačko-neretvanskog kantona, nesreća se dogodila oko 19:30 sati na magistralnom putu M-17.

„Isti je tom prilikom smrtno stradao, dok je povrede neutvrđenog stepena zadobila K.E. (1991), na mjestu suvozača. Na licu mjesta izvršen je uviđaj“, izjavili su iz MUP-a HNK.

Ova potresna vijest brzo se proširila društvenim mrežama, gdje su se prijatelji i porodica opraštali od Ermina. Jedna od najtužnijih poruka došla je od njegove sestre, koja je izrazila svoju neizmjernu bol:

„28.05.2024 19:48 moje srce je prepuklo, svijet stao, duša vrisnula… Tuga i bol su neizmjerni… Moj najvoljeniji je preselio na ahiret, moj brat je Allahu bio draži, da mu podari najljepše džennetske ljepote“.

Dženaza Erminu Šiti klanjana je danas, 30. maja, na mezarju Vlakovo, gdje su se okupili brojni tužni prijatelji i članovi porodice, opraštajući se od voljenog mladića.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *