Esad Došljak osvojio dva zlata na trkama ubrzanja u Užicu

Esad Došljak osvojio dva zlata na trkama ubrzanja u Užicu

1502

Na aerodromu u blizini Užica i Kadinjače, 6. i 7. jula, održane su auto trke ubrzanja koje su okupile najbolje vozače iz regiona. Među njima, Auto-moto klub Novi Pazar (AMK Novi Pazar) bio je favorit za prestižni pehar Tajm vinera, namenjen najbržem automobilu na događaju.

Esad Došljak, poznat kao Bole, član AMK Novi Pazar, ostvario je izvanredan uspeh u Drag klasi, osvojivši zlato. Njegov automobil, prepoznatljiv po izuzetnoj brzini i snazi, dominirao je na stazi, ostavljajući konkurenciju daleko iza sebe.

Pored osvajanja zlata u Drag klasi, Došljak je postigao i najbolje vreme na događaju, čime je osvojio drugo zlato. Ovaj rezultat dodatno je učvrstio dominaciju AMK Novi Pazar na ovom prestižnom takmičenju.

“Presretan sam zbog osvojenih medalja. Ovaj uspeh je rezultat timskog rada i napornih priprema. Ponosan sam što smo uspeli doneti oba zlata u Novi Pazar,” izjavio je Došljak nakon trke.

Obe zlatne medalje odlaze u Novi Pazar, potvrđujući vrhunsku formu i dominaciju AMK Novi Pazar na regionalnim takmičenjima u trkama ubrzanja.

REDAKCIJA SANDŽAK DANAS
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *