(VIDEO)/ Evo kako izgleda unutrašnjost kuće u kojoj se monstrum skrivao sa djevojčicom!

671

Jutro nakon što je poslije dugih deset dana pronađena dvanaestogodišnja djevojčica Monika Karimanović kuća u selu Pasjača gdje je bila sa dvostrukim silovateljem Ninoslavom Jovanovićem i dalje je zapečaćena od strane policije.

Reporter “Blica” je obišao kuću i na licu mjesta zatekao dosta stvari za koje se pretpostavlja da su ih otmičar i Monika koristili, te da je moguće da su se u ovoj kući zadržali neko vrijeme. Takođe, i dalje na istom mjestu stoje ostaci polomljenog stakla.

Staklo na jednom prozoru polomio je lično Malčanski berberin dok je bježao sa lica mjesta od policije.

Oni su mu bila za petama, ali je prema riječima državne sekretarke u Ministarstvu unutrašnjih poslova Biljane Popović Ivković, monstrum pobjegao nekoliko minuta prije nego što je policija pristigla.

Unutra su pronađene razbacane stvari – krevet prekriven ćebetom, ali i velika količina posuđa.

To može da ukaže na činjenicu da su se djevojčica i otmičar zadržali duže vrijeme u ovoj kući, budući da je bila opremljena za duži boravak, iako je prema riječima vlasnika u pitanju vikendica.

Tu su bile i krpe, ali i odjeća, najviše džemperi i jakne u koje su se vjerovatno oboje oblačili kako bi se ugrijali, budući da je juče bio i najhladniji dan potrage.

Podsjećamo, dvanaestogodišnja Monika Karimanović pronađena je juče u popodnevnim satima u napuštenoj vikendici u ataru sela Pasjača.

Policija je juče obavjestila građane da pretraže svoje kuće. Tako je jedan od mještana došao do svoje vikendice u kojoj niko ne živi i, prema njegovim riječima, vidio je čovjeka kako bježi.

U vikendici je pronađena mala Monika K. za kojom se tragalo punih devet dana, a Malčanski berberin pobjegao je kroz prozor vikendice ka šumi.

 

 

Izvor: Blic.rs