FILMSKA POTJERA U CENTRU NOVOG PAZARA: Bjegunci ostavili vozilo na sred ulice!

11381

Danas je Ulica Stevana Nemanje u Novom Pazaru bila poprište prave filmske potjere koja je rezultirala hapšenjem jedne osobe, dok je za drugom još uvijek u toku intenzivna potraga.

Interventne snage policije su brzo reagovale i uspješno lišile slobode suvozača vozila marke “Citroen C3”. Razlog hapšenja je bio posjedovanje vatrenog oružja, što je dodatno povećalo rizik tokom potjere. Incident je kulminirao kada je automobil ostavljen na ulici, ispred restorana “Dunja”. Jedan od bjegunaca, suvozač iz “Citroena”, uhapšen je ubrzo nakon što je napustio vozilo.

Potraga za vozačem automobila, identifikovanim samo inicijalima A.Č., i dalje je u toku. Policija Novog Pazara angažuje sve raspoložive snage kako bi što prije pronašla i drugog učesnika ove dramatične potjere.

Želimo iskoristiti ovu priliku da pohvalimo rad Interventne jedinice i kompletnog osoblja Policijske uprave Novi Pazar za njihovu brzu i efikasnu akciju. Njihova profesionalnost i odlučnost u očuvanju sigurnosti i reda u našoj zajednici i zaslužuju svako priznanje.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.