Fudbaler BiH Belmin Halilović dobio otkaz zbog VELIČANJA Ratka Mladića!

1038

Fudbaler Bosne i Hercegovine Belmin Halilović dobio je otkaz u FK Modriča poslije četiri dana zbog veličanja Ratka Mladića, piše Klix.ba.

Kako se navodi, 23-godišnji defanzivac je 10. jula potpisao ugovor sa Modričom, a već dan kasnije internetom je počeo da kruži “skrinšot” njegove poruke sa Fejsbuka, na kojoj se vidi da je u majici sa motivima Republike Srpske i gdje sagovorniku poručuje “Živio Ratko Mladić”.

Zbog toga se oglasila i Modriča koja je obavjestila javnost da je Halilović dobio otkaz poslije samo četiri dana provedena u klubu.

– Zbog kršenja klupske discipline i nanošenja štete ugledu kluba, klub je odlučio da raskine ugovor sa ovosezonskim pojačanjem Belminom Halilovićem. Klub se ograđuje od takvih i sličnih stvari, te od svojih članova zahtjeva da se isključivo koncentrišu na sport i profesionalne obaveze koje fudbal nosi – navodi se u saopštenju Modriče.

Halilović je bosanskohercegovačkoj javnosti postao poznat 2016. godine kada je na utakmici između juniora Zrinjskog i njegovog Olimpica nakon sudara sa saigračem golmanom Irfanom Šetkićem izgubio svijest, a pravovremenom reakcijom život mu je spasio sudija Darko Obradović.

Izvor: Klix.ba
4 thoughts on “Fudbaler BiH Belmin Halilović dobio otkaz zbog VELIČANJA Ratka Mladića!

  1. Miko

    Taman ti i treba tu glavu razbiti budalo ne otesana, ima stvari sa kojima se ne sali nikakada, a i stvari koje se ne oblace NIKADA NI ZA PARE. Ako svoje ne postujes nemoj da ocekujes da te neko postuje, sjebo si se skroz.

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *