fk novi pazar

FUDBALERI NOVOG PAZARA NA PRIPREMAMA U ANTALIJI: Sa novim trenerom bruše formu za proljetni dio sezone

558

ANTALIJA – Fudbalski tim Novog Pazara otputovao je u Antaliju, gdje će provesti naredne dvije sedmice u intenzivnim pripremama za nastavak takmičenja u Super ligi Srbije i nacionalnom Kupu. Trener Igor Matić, koji je nedavno preuzeo tim, vodit će ekipu kroz niz treninga i prijateljskih utakmica kako bi igrači bili u vrhunskoj formi za izazove koji ih očekuju.

Matić je odabrao 23 igrača i dva golmana za ovaj važan izlet. U ekipi se nalaze golmani Nikola Mirković i Lazar Slavković, odbrambeni igrači Uroš Lazić, Dragan Bojat, Emir Azemović, Ensar Brunčević, Abdulaj Sise, Omar Fajed, Kemal Koničanin, Rafael Floro, i Ebenezer Anan. Vezni red će biti pojačan prisustvom Miljana Momčilovića, Seada Islamovića, Đinha Đoa, Nikole Karaklajića, Stefana Dimića, Filipa Kneževića, Adema Ljajića, Sejdube Sume, Adetunđija Rasak Adešine, Mihajla Petkovića, Nikole Srećkovića i Kurta Ejbrahamsa. Napadačku snagu predstavljaju Marko Šćepović, Marko Obradović i Žulijus Eđikea Oparu.

Prije polaska, ekipu su napustili Nemanja Kojčić, koji je bio štoper, i Semir Alić, igrač sredine terena, koji se pridružio Slobodi iz Užica na pozajmici. U Novom Pazaru su ostali krilni fudbaleri Nikola Bogdanovski i Saša Jovanović.

U Antaliji, Novi Pazar će odigrati pet prijateljskih utakmica. Prvi meč je zakazan protiv poljskog Radomjaka 21. januara, a zatim će se sastati sa mađarskim Debrecinom 24. januara i slovenačkom Olimpijom iz Ljubljane 27. januara. Pazarci će se takođe suočiti sa češkim Jablonecom 30. januara i uzbekistanskim Surhon Termezom 31. januara.

Ove pripreme i prijateljski mečevi u Antaliji će biti ključni za Novi Pazar u njihovim nastojanjima da se što bolje pripreme za nadolazeće izazove u domaćem prvenstvu i kupu. Sa novim trenerom na čelu, očekuje se da će ekipa pokazati značajan napredak i biti spremna za izazove koji ih čekaju u proljetnom dijelu sezone.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *