Fudbalski spektakl u Tutinu: Turnir u malom fudbalu u organizaciji SDP

281

Tutin – U organizaciji Sandžačke demokratske partije (SDP) ovog vikenda će se u Tutinu održati turnir u malom fudbalu koji privlači veliku pažnju ljubitelja sporta. Događaj je zakazan za nedjelju, 26. maj, s početkom u 11 sati na Rekreacijskom centru u Tutinu.

Turnir će okupiti ekipe iz različitih gradova Sandžaka, uključujući timove iz Novog Pazara (mladići), Gro Novi Pazar, Priboj, Prijepolje i Sjenica, dok će domaćin, Tutin, biti zastupljen s ekipama iz Ribarića, Nadumaca i Drage. Očekuje se žestoka konkurencija i prikaz izvanrednih fudbalskih vještina.

Sistem takmičenja po kup modelu uključuje šest eliminacionih utakmica, nakon kojih će se odigrati četvrtfinalni i polufinalni mečevi. Najbolje ekipe će se boriti za prva tri mjesta, a vrhunac turnira bit će veliko finale koje će odrediti šampiona.

SDP poziva sve stanovnike Tutina i okoline da prisustvuju ovom značajnom sportskom događaju i pruže podršku svojim favoritima. Organizatori obećavaju uzbuđenje, fer igru i mnogo nezaboravnih trenutaka na fudbalskom terenu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *