Građani Novog Prazara na protestu tražili Mahmutovićevu smjenu

Građani Novog Prazara na protestu tražili Mahmutovićevu smjenu

714

Protest grupe građana Novog Pazara nastavljen je danas u krugu Opšte bolnice, a okupljeni su tražili smjenu direktora te zdravstvene ustanove Meha Mahmutovića.

Oko stotinak okupljenih građana je svoje nezadovoljstvo iskazalo duvajući u pištaljke i skandirajući protiv Mahmutovića, tražeći da funkciju direktora Opšte bolnice obavlja kako su rekli “nepartijski čovek iz naroda”.

Oni su pozvali sve građane Novog Pazara da im se pridruže u protestima kako bi se zajedno izborili za pravdu.

“U ovom gradu je skoro svaka porodica imala po jedan smrtni slučaj. Ja sam u roku od 20 dana izgubio dva brata, jedan je umro tokom transporta, a drugi u Kragujevcu. Ovom bolnicom vlada zlo”, poručio je Suad Mahmutović.

Okupljeni na protestu danas su pružili podršku i doktorki Lejli Ćeranić kojoj je pred odlazak na odmor uručena odluka direktora Meha Mahmutovića o stavljanju van snage prethodne odluke o njenom imenovanju za vršioca dužnosti šefa Infektivnog odeljenja, što je izazvalo burne reakcije građana Novog Pazara na društvenim mrežama.

Izvor Radio Sto Plus
3 thoughts on “Građani Novog Prazara na protestu tražili Mahmutovićevu smjenu

  1. aga sandzacki

    haso imas pravo i bradonju sam zaboravio isto vazi i za njega otkud stanovi?? kuce i sve ono sto nije donio iz orlja!!

    Reply
  2. aga sandzacki

    zelim da dam punu podrsku svim koji su izasli da strajkuju!!! a ovaj lopov drhtavi mahmutovic ,tako i dzdrlek zar ima u njima ljuckosti??1 ispitati im porjeklo imovine!! 2 sve malvdrcacije 3 u zatvor!

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *