Hadžifejzović pozvao navijače da sutra podrže FK Novi Pazar

685

Generalni sekretar fudbalskog kluba Novi Pazar Senad Hadžifejzović je istakao da je Novi Pazar u poslednjih nekoliko mjeseci napravio mnogo i da je posle dužeg vremena primetna uzlazna putanja na svim nivoima.

“Rešili smo problem. Grad je podržao novu upravu, a vjerujem da ćemo i na sportskom planu biti uspješni kao na poslovnom”, naveo je Hadžifejzović.

On je pozvao navijače da u što većem broju dođu na Gradski stadion i da fer i sportski podrže tu ekipu u važnoj utakmici protiv Trajala, u drugom kolu prvoligaškog kola plej-auta.

“Želimo da sve bude dostojanstveno i da potvrdimo tradicionalno gostoprimstvo, bez obzira na rezultat. Apelujem na navijače da budu naš 12. igrač i da naše sportske prijatelje lepo dočekamo, kao oni nas jesenas ili što je bio slučaj nedavno na nasem stadionu”, rekao je Hadžifejzović na konferenciji za novinare.

Trajal je trenutno drugi u plej-aut grupi, odnosno 10. u Prvoj ligi Srbije sa 22 boda, dok pretposljednji Novi Pazar ima 12 bodova.

Pazarci će nastupiti bez kažnjenog Irfana Vusljanina, Elvisa Novalića i povređenog Omege Robertsa, a za tim će konkurisati oporavljeni Dino Šarac. Sportski direktor novopazarskog prvoligaša Vladica Petrović priznao je očekuje treću prvenstvenu pobedu u nizu.

“Očekuje nas teška utakmica. Nije lako dva puta za kratko vreme dobiti istog protivnika, ali mislim da ovaj tim ima snage i volje. Naročito je to bilo vidljivo na poslednjem gostovanju u Bečeju”, ocenio je Petrović.

Novi Pazar je krajem marta na domaćem terenu pobedio ekipu Trajala sa 1:0, a u finišu utakmice došlo je do konflikta u kojem su učestvovali gotovo svi fudbaleri oba tima i posle kojeg su isključeni Irfan Vusljanin i Nikola Milošević.

“Tenzija je podignuta do određenog nivoa, ali igrači su svesni šta ih očekuje i nisu pod pritiskom, osim rezultatskog. Uz pomoć navijača, ostaviće srce na terenu za tri boda, a posle ćemo videti gde smo i šta smo”, zaključio je Petrović.

Novi Pazar i Trajal igraju sutra od 16 časova na Gradskom stadionu.
izvor rtv