HAOS U AUTOBUSU KOJI JE VOZIO IZ NJEMAČKE: Pijani Sejo Kalač vrijeđao putnike i žene nazivao pogrdnim imenima

6893

U neobičnom incidentu koji je potresao putnike na dugom putovanju od Duisburga u Njemačkoj do Mostara u Bosni i Hercegovini, popularni bosanskohercegovački pjevač, Sejo Kalač, našao se u središtu skandala zbog svojeg ponašanja. Kako izvještava portal Crna Hronika, Kalač je bio vidno alkoholiziran i stvorio je veliku uznemirenost među putnicima na noćnom putovanju koje je započelo u 19:00 sati.

Putovanje, koje je planirano noću kako bi se olakšalo višesatno putovanje do Bosne i Hercegovine, ubrzo je pretvoreno u pravu dramu. Svjedoci su portalu Crna-Hronika izjavili da je Kalač svojim ponašanjem uništio mir i tišinu koja je vladala u autobusu. U pratnji svog tjelohranitelja, vraćajući se s muzičkog nastupa iz Njemačke, Kalač je tijekom cijelog puta konzumirao pivo i vino, pri čemu je izgovarao uvrede usmjerene pretežito prema ženskim putnicima, nazivajući ih pogrdnim imenima.

Situation je eskalirala do te mjere da su putnici razmatrali mogućnost pozivanja policije već u Austriji, u nadi da će ga izbaciti iz autobusa i primjereno sankcionirati. Međutim, vozači su uspjeli na kratko smiriti situaciju i izbjeći daljnje komplikacije.

Incident je završio dolaskom u Bosnu i Hercegovinu, gdje je Kalač izašao u Bugojnu, omogućivši putnicima da nastave svoje putovanje bez daljnjih smetnji. Do trenutka objavljivanja ovog članka, pjevač nije bio dostupan za komentar niti je odgovarao na pozive, ostavljajući javnost u iščekivanju njegove strane priče.

Dok čekamo odgovor od Kalača, ostaje nam samo nagađati što je dovelo do ovakvog ponašanja i kakve će posljedice to imati za njegovu karijeru.

Kao dokaz autobuska karta na ime Seja Kalača

Kao dokaz autobuska karta na ime Seja Kalača
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.