Hapšenje u centru Novog Pazara: S.Zukorlić fotografisao žene, prebili ga prolaznici

11913

Danas u 14 časova u ulici Stevana Nemanje u Novom Pazaru došlo je do incidenta koji je završio hapšenjem jedne osobe i privođenjem više učesnika na informativni razgovor.

Naime, S.Zukorlića (41) je od strane građana primećen kako mobilnim telefonom fotografiše prolaznice u toj ulici. Revoltirani ovim ponašanjem, veći dio ugostitelja i gostiju iz obližnjih kafića fizički je nasrnuo na njega. U tom trenutku, saobraćajni policajac Faris Mehovic, koji je patrolirao na motoru, uočio je fizički obračun između S.Z. i ostalih građana.

Policajac Mehovic je odmah pristupio mjestu incidenta, ali je tom prilikom zadobio nekoliko udaraca u masi. U tuči su korišćene i metalne stolice, što je dodatno otežalo situaciju.

Interventna jedinica, zajedno sa saobraćajnom patrolom, stigla je na lice mjesta za svega nekoliko minuta. Pripadnici interventne jedinice odmah su stavili lisice S.Z., dok je više osoba privedeno na informativni razgovor u vezi sa ovim incidentom.

Policija trenutno istražuje sve okolnosti koje su dovele do ovog događaja, a očekuje se da će u narednim danima biti poznato više detalja. U međuvremenu, apeluje se na građane da se uzdrže od nasilja i da svaku sumnjivu aktivnost prijave nadležnim organima.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *