Humanitarna akcija- Adaptiranje kuće Adisa Skenderovića

836

Predsjednik opštine Petnjica, Agović Samir, kao i potpredsjednik opštine ,Muslija Kalić, onda koordinator Centra za socijalni rad ,Rifat Skenderović, i predstavnici dijaspore, Džeko i Remzo Skenderović, posjetili su domaćinstvo Adisa Skenderovićau u Trpezima kome je dijaspora, opština i Ministarstvo rada i socijalnog staranja donirala sredstva za adaptaciju kuće u kojoj živi sa majkom.

„Ovo je još jedan primjer kako se zajedno može mnogo šta postići i kao da je postalo pravilo da mi u Petnjici na ovakav način pomažemo velikom broju ljudi koji su u nekoj socijalnoj potrebi. Svakako da smo ponosni na postignute rezultate koje smo zajedno ostvarili.

Veoma se zadovoljno osjećamo svi kada ukažemo i pružimo podršku ljudima kojima je pomoć više nego potrebna. Znajući da još imamo ovakvih i sličnih situacija na području naše opštine, činićemo dodatni napor da pružimo podršku svima koji se nalaze u najtežoj situaciji.

Moram i ovom prilikom da istaknem izuzetnu podršku koju nam pruža naša brojna dijaspora. Mi iz lokalne i državne uprave osjećamo svoju društvenu odgovornost, ali i spremnost da rješavamo određena pitanja iz socijalne sfere naše najugroženije populacije, izjavio je predsjednik Opštine Samir Agović.

Izvor:Sandzak Danas/Radio Petnjica