HUSEIN MEMIĆ: Za Pazar se igra srcem, ovi momci zaslužuju više

1022

Član Upravnog odbora rukometnog kluba Novi Pazar obratio se javnosti putem društvene mreže facebook pozivajući zainteresovane privrednike i prijatelje rukometa da pomognu klubu koliko mogu.

Rukometni klub Novi Pazar je hit već dvije sezone, klub koji sigurno ima jedan od najmanjih budzeta u Arkus Super ligi. Nije tajna da i veliki broj Super B ligaša ima veći budzet od nas, a da godinama ne mogu napraviti veliki iskorak i doći do najkvalitetnijeg ranga, da ne pričamo o play offu ili trenutnom našem plasmanu. Nije ovdje kritika na grad, niti bilo koga, poenta je da u izboru uvek birate sportiste, ne štrajkače, birajte ljude. Ovo je apel svim sportskim kolektivima, svim igračima, upravama, ne samo na lokalu već i šire “UGLEDAJTE SE NA OVE MOMKE”.

Inspiracija za ovaj post je jedan igrač kojeg neću imenovati, pred utakmicu sa RK Dubočicom kada smo mu dali deo plate rekao je “podelite novac od moje plate prvo domaćim igračima a za mene se ne brinite, kada imate dajte”.

Uspjeh koji Novi Pazar beleži je plod zajedništva, medjusobnog povjerenja. Kraj godine je za sve klubove veliki problem, jer budzet od glavnog finansijera Grada je potrošen i za to je pre svega potrebno razumevanje. Niko u klubu neće ostati uskraćen sa sve dogovoreno, makar uprava dala iz svog dzepa, ovaj rezultat koji ovi momci pružaju je sa svaku pohvalu.

Prošle godine prvak Evrope je bio Vardar, klub u kome igrači nisu primali i po 6 mjeseci platu, razmišljali su samo o uspjehu. Ovi momci mogu još puno, to su pokazili svojim radom i trudom. Pozivamo sve zainteresovane privrednike, prijatelje rukometa da se odazovu i pomognu koliko mogu, OVI MOMCI TO ZASLUŽUJU!

Husein Memić – član Upravnog odbora RKNP