“Isplatila se poslušnost”: Đerlek dobio novu funkciju

911

Đerlek je potvrdio za radio Sto plus da je na novu funkciju postavljen odlukom Vlade Srbije, koja je danas održala sednicu.

Odluka će biti objavljena u petak u Službenom glasniku, a ja ću u ponedeljak već biti na radnom mestu u Beogradu – rekao je Đerlek.

Ova odluka naišla je na oprečne reakcije u Novom Pazaru i razbesnela je one koji danima protestuju ispred Opšte bolnice u ovom gradu i traže njegovu smjenu. Zamjerali su mu zbog, kako se navodi, prikrivanja istine o broju zaraženih u umrlih u Novom Pazaru, kao i lošeg rukovođenja ovom zdravstvenom ustanovom.

Ipak, Đerlek ne da nije smenjen, već je dobio funkciju državnog sekretara. Doktorka Ajsela Delić ovo vidi kao “nagradu za poslušnost

Vlada Republike Srbije je na današnjoj sednici imenovala Mirsada Đerleka za državnog sekretara u Ministarstvu zdravlja! Isplatila se poslušnost!
One thought on ““Isplatila se poslušnost”: Đerlek dobio novu funkciju

  1. aga sandzacki

    ovaj necovjek lopov i ulizica je bas pravo olicenje neljuckosti!! ja se samo pitam?? dal ce ga bit stid vratit se jednog dana i pogledat ljudima u oci i povit ce rep kao kuce koje seta samo sokacima!! moj mirsade!! sjeti se samo odakle si !! sjeti se da vlast prolazi bit ces pitan otkud ono 2 5.7

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.