Između Novog Pazara i Tutina ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI! Životinje umiru na divljoj deponiji /VIDEO/

Između Novog Pazara i Tutina ZASTRAŠUJUĆI PRIZORI! Životinje umiru na divljoj deponiji /VIDEO/

461

Novi Pazar, 10. juli 2024. – Na putu ka Tutinu, između Pazarišta i Donjeg Sebečeva, nalazi se divlja deponija u nastajanju. Pored velike količine otpada, na ovom mjestu su primijećena i tijela uginulih životinja.

Građani koji su poslali snimke našoj redakciji kažu da se ovdje najčešće mogu vidjeti tijela uginulih kokošaka. Pretpostavlja se da psi i mačke jedu te kokoške, a zatim i oni uginu na ovom mjestu.

Pretpostavljaju da psi i mačke jedu uginule kokoške a zatim i oni ovde na ovom mjestu uginu.

Prizor koji se može vidjeti na ovom mjestu može predstavljati potencijalni izvor zaraze. Moramo naglasiti da se ovdje osjeća izuzetno neugodan miris. Situacija je alarmantna i zahtijeva hitnu reakciju nadležnih službi kako bi se spriječilo dalje širenje otpada i uginuća životinja.

Stanovnici okolnih mjesta apeliraju na lokalne vlasti da što prije riješe problem divlje deponije, kako bi se zaštitila i očuvala životna sredina. Očekuje se da će nadležni organi uskoro reagirati i preduzeti neophodne mjere za sanaciju ove divlje deponije. Pogledajte tv prilog  A1 ispod teksta, koji će vas ostaviti bez riječi.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *