Jačanje rukovodstva u Tutinu – Hamzagić preuzima važnu ulogu u opštini

1403

Tutin – Predsjednik Opštinskog odbora Sandžačke demokratske partije (SDP) u Tutinu, Besim Hamzagić, imenovan je danas za pomoćnika predsjednika te opštine. Ova pozicija ga stavlja na čelo komunalnih djelatnosti i infrastrukturnog uređenja grada. Imenovanje je uslijedilo nakon što mu je predsjednik opštine, Bajro Gegić, uručio službeno rješenje.

Nakon primanja rješenja, Hamzagić je izrazio zahvalnost i predstavio svoje planove za budućnost.

“Čast mi je preuzeti ovako važnu funkciju. Radit ću predano kako bismo unaprijedili kvalitet života naših sugrađana i doprinijeli daljem razvoju Tutina”, izjavio je Hamzagić.

U znak zahvalnosti, uručio je predsjedniku Gegiću heraldički ukrašen i unikatan grb Sandžaka, koji će krasiti kabinet predsjednika opštine.

Predsjednik Gegić je, s druge strane, izrazio uvjerenje u Hamzagićev doprinos daljem razvoju Tutina.

“Vjerujem da će gospodin Hamzagić svojim bogatim znanjem i iskustvom značajno doprinijeti napretku našeg grada, posebno u oblastima za koje je zadužen”, rekao je Gegić.

Ovo imenovanje dolazi u trenutku kada Tutin nastoji unaprijediti svoju infrastrukturu i komunalne usluge, te se smatra ključnim korakom u realizaciji tih ciljeva. Hamzagić, poznat po svom dugogodišnjem angažmanu u lokalnoj politici i društvenom radu, sada preuzima odgovornost za koordinaciju i unapređenje vitalnih aspekata života u Tutinu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *