Jake snage MUP-a Srbije vrše pretrese u Novom Pazaru

Jake snage MUP-a Srbije vrše pretrese u Novom Pazaru

3499

Ulične snage MUP-a Srbije raspoređene su po ulicama Novog Pazara, opremljene dugim cijevima i punom opremom, u potrazi za saradnicima muškarca koji je pokušao da izvrši napad na ambasadu Izraela u Beogradu.

Tokom pretraga specijalci su u stanu osumnjičenog pronašli smeće i otpad, ali i jednu stvar koja je pokrenula novu misteriju – pelene za bebe. Ovo otkriće postavilo je pitanje o postojanju deteta i moguće uloge misteriozne žene u životu osumnjičenog.

### Pretrage u potrazi za saradnicima

Jake policijske snage već cijeli dan vrše pretrese na više lokacija u Novom Pazaru, gde je osumnjičeni živio sa suprugom. Policija i dalje traga za njegovom suprugom, zbog koje je, prema nezvaničnim informacijama, osumnjičeni promijenio vjeru i došao da živi u Novi Pazar.

### Otkrivanje novih detalja

Prema informacijama iz Informera, specijalci su u stanu osumnjičenog pronašli pelene za bebe, što je pokrenulo dodatna pitanja. Da li terorista i misteriozna žena imaju zajedničko dijete? Gdje se sada nalazi žena, i da li je u bijegu sa djetetom? Ova pitanja ostaju bez odgovora dok se pretrage nastavljaju.

 
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *