Jasmin Hodžić, bivši pjevač i bivši član LDP a sada je član SDPS-a, napredovao do pomoćnika ministarke Matić

208

Savjetnik predsjednika opštine Priboj Jasmin Hodžić, imenovan je na posljednjoj sjednici Vlade Srbije na funkciju pomoćnika ministra trgovine, turizma i telekomunikacija u Sektoru za trgovinu, usluge i politiku konkurencije, što je posljednjih dana 2020. godine prošlo gotovo neopaženo.

Miinistarka telekomunikacija je Tanja Matić, “nasljednica” Rasima Ljajića, u čijoj se stranci (Socijaldemokratska partija) od skoro nalazi i Hodžić.

Hodžić je prethodne četiri godine bio pomoćnik predsjednika opštine Priboj zadužen za lokalni ekonomski razvoj, piše portal Direktno.rs.

Između ostalog koordinirao je radom Industrijske zone Priboj, bio je predsjednik savjeta za zapošljavanje opštine Priboj, predsjednik komisije za izradu strateških dokumenata opštine Priboj, rukovodilac Kancelarije za lokalni ekonomski razvoj opštine Priboj, kao i predstavnik te opštine u NALED.

Hodžić je takođe bio član glavnog odbora LDP-a i “Koalicije za mir” Čedomira Jovanovića.

Prije bavljenja politikom, oprobao se i na estradi, ali kada je uvideo da mu tu ne uspijeva, otisnuo se u politiku što je, izgleda, znatno profitabilniji zanat u posljednjih nekoliko godina.

Profitabilno do te mjere da je dogurao do pomoćnika ministarke Tatjane Matić.

Izvor: Direktno.rs