Search

Čeda Jovanović uživo u emisiji optužio Arkanovu udovicu da je znala da se priprema atentat na Đinđića!

Udovica Željka Ražnatovića Arkana kao gošća emisije Hit tvit na TV Pink, istakla je kako su je “prethodne vlasti pripremile za period korone”, te da njoj zbog toga samoizolacija uopšte nije teško pala.

“Ja sam češće bila u samoizolaciji, zato što mi je to jako prijalo. Moram da se našalim malo sada, već iz ovog ugla mogu i da se šalim… na svoj račun. Mene su prethodne vlasti malo istrenirale, kao da su znali da će doći korona, pa su me zatvarali u ‘Sablji’ na četiri mjeseca samoizolacije, pa… onda nanogica od osam mjeseci, takođe jedan oblik samoizolacije, tako da za mene je ovo došlo kao… ništa”, rekla je Ceca u “Hit tvitu”, gdje je gostovala zajedno sa Čedom Jovanovićem, sa kojim se kako je istakla do sada nije poznavala.

Jedino što ih je spajalo je to što su se znali iz viđenja, kao javne ličnosti:

“Razlika je u tome što je on mene hapsio, a ja njega nisam”, dodala je Ražnatovićka, pa ušla i u verbalni okršaj sa Jovanovićem, s namjerom da dozna poslije 17 godina zašto je bila uhapšena.

“Vi dobro znate za šta se uhapšeni, ja sam posljednji čovjek koji je to želio. Ne da vas vidim u zatvoru, nego da nosim Zoranov sanduk”, rekao je Jovanović, ističući da je uhapšena jer je znala da se priprema ubistvo predsjednika vlade i otmicu Mitrovića, koji joj je oprostio, jer na to ima pravo.

Jovanović je zatim dodao da nema lični odmos prema njoj i da je ona profesionalac koji pjeva ono što djeca vole.

“Poenta je da je služba koja je znala i da nisu smjele da se iznose informacije. Ko su jataci, svi su znali. Pitam se zašto vas nisu uhapsili nego mene? Sve ste kriminalnce ispuštali iz zatvora a mene ste ostavili, da li je to fer”, rekla je Ražnatović.

Nakon jedne od žešćih rasprava između lidera LDP Čedomira Jovanovića i vlasnika Pinka Željka Mitrovića, tokom koje su pale teške riječi, optužbe, izrečene sa povišenim tonom, Ražnatovićeva je demonstrativno ustala i izašla iz studija.

Voditeljki je kratko kao obrazloženje navela “manipulatorske” priče Jovanovića…

Direktor televizije Pink Željko Mitrović istakao je da je on odgovoran za to što su se Ceca i Čeda našli poslije 17 godina u jednoj emisiji.

“Odgovoran sam i za ovu ljepotu koju pružaju ovakve emisije i smatram da je to sasvim ok. Ovo je život i super je da se ljudi ispričaju”, rekao je Mitrović.

On je istakao da je nekoliko humanitarnih akcija sproveo, ali da mu je najdraža u Zvečanskoj gdje je odnijeta najveća donacija u historiji Zvečanske.

Izvor: Sandžak Danas/Blic/Novosti
2 thoughts on “Čeda Jovanović uživo u emisiji optužio Arkanovu udovicu da je znala da se priprema atentat na Đinđića!

  1. Nepoznato

    Dzaba je cedi sto je iskren kad ispred sebe ima cetnicku mafiju koju vodi seseljov ucenik vucic koji brani tu bandu pa i arkanovu udovicu koja uziva u ostavstini koju joj je ostavio najveci pljackas balkanskih ratova . Arkan je dno svakoga dna a vecina srba se ponose time , ja sam puno puta rekao cetnik je cetnik nema naciju a ni vjeru isto kao sto je pas , pas ili kao sto je svinja, svinja i ako su najprljavije zivotinje ali su opet samo prljave zivotinje a nisu cetnici koji su gori i od svake svinje i pseta, a sta su drugo ceca i i ovaj cupavi manijak koji truje omladinu sa laziva i promovise prostituciju i prostakluk na njegovoj prokletoj pink televiziji…

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.