Još jedna TRAGEDIJA u Sandžaku: N.K.(22) probio zaštitnu ogradu, pa završio život u ledenoj rijeci!

12854

U tragičnom događaju koji je potresao Prijepolje, dvadesetdvogodišnji Nikola K. izgubio je život kada je sa svojim automobilom sletio u rijeku Lim. Nesreća se desila na magistralnom putu između Nova Varoši i Prijepolja, jer je vozilo, iz još uvijek neobjašnjenih razloga, probilo zaštitnu ogradu i završilo u ledenoj vodi rijeke.

Nikola, poznat u Prijepolju kao dobar i vrijedan mladić, radio je u lokalnoj pilani i živio u naselju Kolovrat. Ovaj tragičan gubitak duboko je pogodio sve koji su ga poznavali, ostavljajući za sobom tugu i neodgovorena pitanja o okolnostima koje su doveli do nesreće.

Njegov nestanak prijavio je zabrinuti otac dan nakon što se desio incident, što je pokrenulo intenzivnu potragu. Ronioci Žandarmerije su nakon dvodnevnih napora pronašli vozilo u rijeci Lim, u blizini mjesta Bistrica, sa tijelom nesretnog mladića unutar.

Nikolinoj porodici, prijateljima, i svima koji su ga poznavali, upućene su iskrene sućuti i podrška u ovim teškim trenucima. Njegov prerani odlazak ostavit će trajni trag u srcima onih koji su ga voljeli i cijenili kao dobrog i vrijednog čovjeka. Dok se istraga o uzrocima nesreće nastavlja, njegova uspomena živjet će kao opomena i podsjetnik na krhkost života.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.