Ko je Crnogorac koji je večeras ubijen u Beogradu?

574

Kotoranin Marko V. (41) ubijen je večeras na Novom Beogradu dok se nalazio u svom automobilu u Ulici Danila Lekića Španca.

Prema nezvaničnim saznanjima Blica, Kotoranin je preminuo od rana nanesenih vatrenim oružjem. Na njega je ispaljeno više hitaca dok je sjedeo u svom automobilu marke BMW. Od povreda je preminuo na licu mjesta.

Ovu informaciju potvrdio je i Milan Stanić, načelnik Policijske uprave za Grad Beograd.

“U toku je uviđaj na mestu događaja, a policija intenzivno traga za izvršiocem ovog dela. U cilju potrage blokirani su svi izlazi iz Beograda i sprovodi se pojačana kontrola lica”, saopštio je Stanić.

Prema saznanjima Kurira, muškarac je bio u kolima sa ženom i malim djetetom u vozilu BMW i čekao je drugo dijete ispred škole. U tom momentu, ubica mu je prišao sa leđa, došao do vozačevih vrata i pucao mu u glavu.

Ubijeni Crnogorac, kako saznaje Blic, nije imao dosije. Ipak, policija bilježi njegovo ime u operativnim podacima prema kojima se radi o licu iz kriminogene sredine.

Ovaj muškarac je, naime, više godina unazad bio pomorac, i premda nije hapšen, povezivan je sa švercom kokaina koji je u Evropu dolazio putem prekomorskih linija iz Latinske Amerike.

“Večernje novosti” pišu kako je motiv ubistva najvjerovatnije obračun članova klanova škaljaraca i kavčana.