Kolašinac MOLI Lončara za pomoć: U Sjenici gore nego u Novom Pazaru

Kolašinac MOLI Lončara za pomoć: U Sjenici gore nego u Novom Pazaru

585

Atletičar Asmir Kolašinac iz Sjenice apelovao je danas na ministra zdravlja Zlatibora Lončara zbog dramatične situacije u njegovom rodnom gradu.

Poštovani ministre Lončar, Asmir Kolašinac je…atletičar reprezentativac naše Srbije. Situacija u Sjenici je dramatično teška. Veliki je broj teško obolelih i umrlih. Kapaciteti Doma zdravlja Sjenice su pred kolapsom u šta sam se lično uverio. Veliki broj zdravstvenih radnika je zaražen. Interno odeljenje je prepuno i pretvoreno u Kovid odeljenje a pcijenti se iz sata u sat u izuzetno teškom stanju pristižu. Molimo Vas da nam pošaljete stručne medicinske ekipe da nam pomognu da izađemo iz ove situacije kojoj se ne nazire kraj. U Sjenici je gore nego u Novom Pazaru. Danas je umrlo desetoro ljudi. S obzirom da se lično poznajemo imao sam slobode da Vas lično kontaktiram. Panika i strah je u narodu i zato je jako bitno da se brzo deluje – stoji u poruci koju je Kolašinac poslao srpskom ministru zdravlja i postavio na svoj fejsbuk profil.

“Apsolutno Vas razumem. Sad će Vam se javiti Mirsad Đerlek i biće sve rešeno”, stoji u odgovoru Zlatibora Lončara.

https://www.facebook.com/permalink.php?story_fbid=2552575228292863&id=100006212325206

Uz ovu objavu srpski reprezentativac je stavio i poruku da ga je dr Mirsad lično kontaktirao i obavestio da če od večeras svi pacijenti iz Sjenice za koje postoji  medicinska indikacija biti transportovati za OB Novi Pazar.

https://www.facebook.com/watch/?v=261232621840001
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *