Košarkaš Partizana oženio Asiju Mumdžić iz Novog Pazara i priredio žurku za pamćenje /VIDEO/

Košarkaš Partizana oženio Asiju Mumdžić iz Novog Pazara i priredio žurku za pamćenje /VIDEO/

15699

Košarkaš Partizana Alen Smailagić ovih dana je dao sebi oduška nakon duge i naporne sezone u klubu. Nakon što nije uspio da se domogne titula u ABA ligi i Košarkaškoj ligi Srbije sa crno-bijelima, niti doigravanja za Top 8 u Euroligi, Smailagić je odlučio da stane na ludi kamen.

Oženio se svojom izabranicom, lijepom plavušom Asijom Mumdžić iz Novog Pazara i priredio žurku za pamćenje na koju je pozvao i svoje saigrače. Dok strani mediji pišu da je na pragu odlaska iz Partizana, povremeni reprezentativac Srbije se provodio uz taktove pjesama Emine Jahović, ali i sada već čuvene Galine numere „Freed from desire“.

Njegova izabranica Asija pratila je ritam cijele večeri, baš kao i Aleksa Avramović, koji se našao na nekima od snimaka sa svadbe.

Alen Smailagić je u prošloj sezoni u dresu Partizana u prosjeku u Euroligi davao 5,5 poena, dok je u ABA ligi imao 5,3 poena u ligaškom dijelu sezone. Kuburio je i sa povredama u prethodnom periodu, što mu je otežalo pronalaženje pravog ritma na terenu u kontinuitetu.

Pogledajte više video snimaka sa vjenčanja:
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *