KRAĐA aparata iz novopazarske bolnice?

248

Aladin Paučinac, poznati novopazarski privrednik, aktivan je na društvenim mrežama i čest kritičar svih negativnih pojava kako u Novom Pazaru tako u cijelom Sandžaku. Na svom fb profilu objavio je:

Nek se javi dotični i nek objasni kakav su aparat iznijeli prije tri dana iz bolnice zavijen u crnoj kesi na invalidskim kolicima, i unijeli u auto pa otišli. Gdje su ga odnijeli i sve ostalo…

U objavi su četiri fotografije, na kojima se vidi osoba u bolničkom skafanderu i stariji čovjek, koji stoje ispred bolničke ograde i na kolicima pored osobe u skafanderu se vidi neki uređaj. Fotografiju 1 i 2 možete vidjeti ispod teksta.

1

1

2

2

Na druge dvije fotografije se vidi kako ove dvije osobe ubacuju ovaj uređaj u automobil. Po tvrdnji Aladina Paučinca desilo se otuđenje bolničkog uređaja, a sa obzirom da Aladin nikada ne iznosi neprovjerene informacije, možemo sa velikom sigrnošću reći da je došlo do nekog vida zloupotrebe.

Ovom prilikom apelujemo na nadležne policijske organe, kao i na koordinatora Opšte bolice Novi Pazar, da utvrde o kakvoj se zloupotrebi i aparatu radi, kao i da utvrde identitet počinioca ovog gnusnog djela.

3

3

4

4

FB Aladina Paučinca

FB Aladina Paučinca