Krivična prijava ocu Veljka M. jer je iz njegovog pištolja pucao i ranio Tarika H.

1640

Ocu podneta krivična prijava nakon što je njegov sin iz pištolja pucao i ranio mladića ispred hotela u Novom Pazaru…

NOVI PAZAR – U najnovijem incidentu koji je potresao Novi Pazar, pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova uhapsili su Veljka M. (2000) zbog sumnje da je izvršio krivična dela ubistvo u pokušaju i nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija.

Policija je također, po nalogu nadležnog tužilaštva, protiv pedesetogodišnjeg oca mladića podnela krivičnu prijavu zbog izazivanja opšte opasnosti.

Tragični događaj odigrao se sinoć, tačno u 19.40 časova, ispred jednog hotela u centru Novog Pazara. V. M. je, koristeći očev pištolj, pucao i ranio dvadesetjednogodišnjeg muškarca. Žrtva je trenutno smeštena u Kliničkom centru Kragujevac, boreći se za svoj život zbog teških povreda koje je zadobio.

Nakon što je uhapšen, V. M. će, po nalogu Višeg javnog tužilaštva u Novom Pazaru, biti zadržan 48 časova pre nego što bude priveden tužiocu sa odgovarajućom krivičnom prijavom.

Stanovnici Novog Pazara izrazili su zabrinutost zbog sve češćih incidenata ove vrste i pozvali nadležne organe da preduzmu strože mere protiv nasilja u svom gradu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.