Leon diskont otvorio prvi objekat u Novom Pazaru: Veliki korak za lokalnu ekonomiju

1930

U prisustvu visokih zvaničnika, kompanija „Leon Conditors“ svečano je otvorila svoj prvi maloprodajni objekat u Novom Pazaru, obeležavajući značajan korak kako za kompaniju, tako i za lokalnu zajednicu. Na otvaranju koje je privuklo pažnju javnosti, bili su prisutni ministar unutrašnje i spoljne trgovine, Tomislav Momirović, ministar turizma i omladine, Husein Memić, kao i gradonačelnik Nihat Biševac.

Prodavnica, smještena u naselju Lug na adresi Kragujevačka 19b, u zgradi „Eloksal“, nije samo prodajno mesto već i prilika za zapošljavanje lokalnog stanovništva. Sa otvaranjem, desetoro Novopazaraca našlo je zaposlenje, a planovi za budućnost su još ambiciozniji. Prema rečima PR-a kompanije, Ilije Stojanovića, „Leon Conditors“ planira da u Novom Pazaru otvori ukupno deset objekata, što bi moglo rezultirati zapošljavanjem do 200 ljudi.

Ministar Momirović istakao je važnost ovakvih investicija za ekonomski razvoj Novog Pazara, podvlačeći kako je „Leon“ primer kompanije koja poštuje svoje zaposlene i prilagođava se potrebama zajednice u koju dolazi. Dodao je i da je svetla budućnost pred Novim Pazarom, naglašavajući potrebu za dodatnim infrastrukturnim povezivanjem grada.

Otvaranje je propraćeno i posebnim iznenađenjima za kupce, uključujući vaučere i televizore kao nagrade, dok su zvaničnici obišli i važne kulturno-istorijske spomenike grada, naglašavajući značaj kulture i tradicije u razvojnim projektima.

Ovaj događaj ne samo da simbolizuje rast i širenje „Leon Conditors“ na nova tržišta, već i predstavlja važan korak napred u razvoju lokalne ekonomije i zapošljavanja u Novom Pazaru.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *