Ljekarski nalaz žene sa Balkana postao hit na internetu: “Pacijentkinja je povredu zadobila od pršute”

3292

U neobičnom obratu događaja, ljekarski nalaz jedne pacijentice iz Hrvatske postao je viralan na društvenim mrežama, pokazujući kako ponekad nesvakidašnje situacije mogu pronaći svoje mjesto u medicinskom svijetu.

Pacijentica se javila u hitnu pomoć sa lacerokontuznom ranom na poleđini šake, koju je, kako je navedeno u nalazu, zadobila kada je na nju pao pršut. Incident se dogodio oko 15 sati, a ljekarski nalaz je postao poznat široj javnosti kada je fotografija nalaza objavljena na Facebook stranici “Imotski crnjaci”.

Ovaj humorističan incident brzo je privukao pažnju korisnika društvenih mreža. Fotografija nalaza sakupila je preko hiljadu lajkova u manje od sat vremena. Korisnici su se šalili u komentarima, sa izjavama poput “Najbolja terapija za to je probati pršut”, “Pršut koji ubija”, “Tihi ubica”, i “Sramotne povrede”, pokazujući da humor može biti nađen čak i u nezgodama.

Iako nije poznato kada je tačno fotografija nastala, jasno je da je ovaj neobičan medicinski slučaj nasmijao mnoge i pružio trenutak zabave u inače ozbiljnom medicinskom okruženju. Incident sa pršutom postao je viralan, podsjećajući nas da život ponekad piše neobične scenarije koji mogu izmamiti osmijeh čak i u najneočekivanijim situacijama.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *