Mahmutović: Lejla će biti vd načelnik do povratka dr Bušata

862

Vršilac dužnosti direkotra Opšte bolnice Meho Mahmutović rekao je za A1 da je dr Ćeranić razriješena dužnosti zbog  godišnjeg odmora, a da je a njeno mjesto postavljena dr Mavrić koja  je trenutno jedini infektolog koji radi na odeljenu.

”Dr Bušat je načelnik odeljenja, kada se  razboleo menjala ga je dr Mavrić. U jednom trenutku oboje su bili van stroja i tada je dr Ćeranić postavljena za vršioca dužnosti jer je u tom trenutku bila jedini infektolog koji se borio sa pandemijom. Lejla se pokazala kao izuzetan lekar i borac, tražila je odmor koji smo joj odbrili jer je zaslužila. Pošto u tom trenutku dr Mavrić se vratila sa bolovanja, a dr Čeranić planirala da ide na odmor, morao sam u datom trenutku da dr Lejlu razriješim , da bih mogao da postavim  dr Binelu, jer je ona trenutno jedini infektolog koji radi, a odeljenje mora da ima vršioca dužnosti. Kada se dr Lejla vrati, će zbog zasluga biti vraćena na mjesto vd načelnice dok se dr Bušat ne vrati.” , rekao je Mahmutović.

Inače, povodom ovog slučaja su se oglasile i obe doktorke, Binela Mavrić i Lejla Ćeranić.
3 thoughts on “Mahmutović: Lejla će biti vd načelnik do povratka dr Bušata

 1. aga sandzacki

  zar ti podanice beogradaki imas jos obraza bit tu??ti trebas bit u zatvor da ti se oduzme vikendica i sve sto je bespravno ti bitango lopovaka!!

  Reply
  1. Pavle g*vnali cionista

   Meho, čiji je visi bazen tvoj ili Đerlekov Hahahhahahaa … kad se setim onih Muftinih prdadzija…
   mada sve bi ja to pomicao i postavio nove mlade ljude zeljne slave i karijere da vrate ovaj grad iz blata…
   Ovde svaki tera gura svoga kandidata nebitno na znanje ili iskustvo bitno da je Rasimov,Silno, Muftin…

   Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.