Mahmutović podnio krivične prijave svima kojima su kritikovali njegov rad

641

Direktor Opšte bolnice u Novom Pazaru Meho Mahmutović rekao je danas da ljekari koji su pokrenuli peticiju za njegovu smjenu nisu liječili oboljele od kovida, kao i da se protiv pojedinih vodi postupak za oduzimanje licence zbog nedozvoljenih abortusa po privatnim klinikama.
Na taj način je na najprizemniji način ponizio lekare u ovom gradu, na sličan način na koji su to radili Zlatibor Lončar, Ana Brnabić, Aleksandar Vučić, Darija Kisić Tepavčević prema potpisnicima pisma za smjenu Kriznog štaba.

On je za pojedine medije izjavio da su protiv raznih organizacija i pojedinaca koji su ugrožavali rad bolnice i njegov lični integritet podnijete krivične prijave, i da će sve tvrdnje morati da se dokazuju na sudu.

Dodao je da bolnica nikada nije bila bez kiseonika, antibiotske terapije kao ni druge terapije za lečenje pacijenata, a da su se prostorni kapaciteti povećavali sa rastom broja oboljelih.

Izvor: Sandžak Danas / Radiostoplus.com
Foto: indeksonline.rs
One thought on “Mahmutović podnio krivične prijave svima kojima su kritikovali njegov rad

  1. Nepoznato

    Zlatibor Lončar, Ana Brnabić, Aleksandar Vučić, Darija Kisić Tepavčević, Meho Mahmutovic, Mirsad Djerlek su odgovorni za sistematsko ubijanje naroda u Sandžaku, zato im treba suditi i podnijeti tužbu u Strazburu, jer u Srbiji i ne postoji pravna država već vladaju nacisti i četnici…

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.