Majci Mensura Halilovićia ukrali 2 sina, a nakon 39 godina je usledio MISTERIOZNI SUSRET!

2220

“Da li neko poznaje ovog momka iz Srbije?” – stoji u opisu jedne objave na Fejsbuk stranici namenjenoj ljudima koji traže nekog davno izgubljenog rođaka. Naime, Mensurova potresna objava za kratko vreme privukla je veliki broj korisnika.

– Moja mama je 16.08.1984 rodila dva muška deteta u Zemunu. Obojica su plakali, mama ih je videla tada i više nikada. Nakon dva dana, mami je taj isti doktor saopštio da je jedna beba preminula, a nakon četiri dana joj opet saopštava da je i druga beba preminula – napisao je Mensur na početku svoje objave, a onda i nstavio:

– Tati i mami nisu dali da ih vide, ni da ih sahrane rekavši da to radi bolnica iako su oni uporno to tražili. Mama 1986. radja mene, 1987. mog brata a, 1992. moju sestru. Sestrin muž je vozač kamiona, često je u to vreme vozio po Bosni. Jenom od tih puta je kako je on u tom momentu pomislio ugledao mog rođenog brata na graničnom prelazu gde je ćekao papire na carini.

Zbunjen što ga tu vidi prilazi mu sa pitanjem šta ti ovde radiš, nisi mi rekao da ćeš ići preko. Dečko vidno zbunjen mu počinje objašnjavati da on nije taj za kojim ga on smatra, da on živi u Bosni, da vozi kamion i da poseduje sa ocem firmu. Po naglasku zet shvata da to nije moj brat ali mu objašnjava da je on identičan njegov šurak, rođeni brat njegove žene.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *