Mehmedović: Fetić mi je rekao “ZAPAMTIĆEŠ ME, znaš ko stoji iza mene”!

1360

Udruženje novinara Srbije (UNS) pozvalo je danas policiju da ispita sve okolnosti incidenta u Novom Pazaru kada se sa glavnim i odgovornim urednikom „Sandžak televizije“ i aktivistom liste Muamera Zukorlića Salahudinom Fetićem sukobio Kemal Mehmedović.

Fetić je, kako se navodi u saopštenju, obavjestio UNS da ga je biznismen Mehmedović danas u restoranu fizički napao.

„Došao je do mog stola i pitao me povišenim tonom ‘ko sam ja da spominjem njegovu majku’. Podigao je, zatim, ruku prema meni i otvorenom šakom me je zakačio po licu. Udarac nije bio jak“, rekao je Fetić, tvrdeći da su prisutni spriječili dalji sukob.

Fetić kaže da ne zna zašto ga je Mehmedović napao jer se poznaju, nisu u lošim odnosima i nikada kao novinar nije pisao o njemu, a današnji slučaj prijavio je policiji.

Istovremeno, Mehmedović je, kako navodi UNS, demantovao da je bilo sukoba i da je Fetiću samo prišao u restoranu kako bi ga pitao zašto je pričao kod kolega u televiziji da je „izdajnik“ i da bi „prodao majku za sitne pare“.

„Mi smo se odgurnuli. Međusobno odgurivanje ne smatram nasrtajem na njega. Uostalom, postoje sigurnosne kamere, koje policija može da provjeri“, rekao je Mehmedović, tvrdeći kako je Fetić, zapravo njemu prijetio, rekavši mu: „Zapamtićeš me, znaš ko stoji iza mene“, navedeno je u saopštenju UNS.

Izvor: Sandžak danas/Danas
2 thoughts on “Mehmedović: Fetić mi je rekao “ZAPAMTIĆEŠ ME, znaš ko stoji iza mene”!

  1. Dijaspora

    Politika i glup narod kao kad bi sad bacio majmiima u kavez
    biciklo… mnogo bi pokušali nešto da urade al su glupi za to. I onda bi se medjusobno pobili oko bicikla.
    Ukratko politika u Sandzaku

    Reply

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *