Mladi Ćukovca dijelili maske i u Sjenici

561

Mladi iz naselja Ćukovac nastavili su humanirane aktivnosti. U Sjenici je podijeljeno oko 1000 maski i 1000 pari zaštitnih rukavica, a paketi sa vodom I sokovima uručeni novopzarskoj Opštoj bolnici za pacijente koji čekaju preglede lekara. Mladi humanitarne organizacije Ćukovac posijetili su i Sjenicu, gdje su prolaznicima u centru dijelili zaštitne maske. Njihov gest pozdravili su i žitelji te sandžačke opštine.

Mladi Ćukovca dijeliće maske i ubuduće.

Za pacijente novopazarske Opšte bolnice obezbijeđeno je 50 paketa vode i 10 paketa sokova. Kako bi građanima koji čekaju preglede omogućili da imaju ispred zdravstvenih objekata osveženje Coca cola Hellenic grupa Srbija poslala je ovu donaciju u Novi Pazar. Akcija je sporovedena u saradnji sa humanitarnom organizacijom Ćukovac i udruženjem građana Lokal medija Plan.

Članovi ovih organizacija zahvalili su donatoru za ovu pomoć, koju će slati i u narednom periodu u skladu sa potrebama. Humanitarne aktivnosti ovi mladi ljudi će kako kažu nastaviti i ubuduće kako bi pomogli građanima da lakše prebrode ove teške dane za Novi Pazar.
2 thoughts on “Mladi Ćukovca dijelili maske i u Sjenici

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.