Molba za pomoć: Anita Hadžović iz Sjenice hitno treba pomoć!

4114

Sjenica, 28. novembar 2023. – Dramatična situacija pogodila je mladu sugrađanku Anitu Hadžović (19 godina) iz Sjenice, koja se bori za svoj život nakon što je oboljela od teške bolesti. Njena porodica apeluje za pomoć kako bi obezbijedila potrebna sredstva za njeno liječenje.

Trenutno se Anita nalazi na bolničkom liječenju u Beogradu, ali za njeno daljnje liječenje potrebna su sredstva za odlazak u Tursku. Pred njom je put koji može biti presudan za njeno ozdravljenje, ali i put koji zahtijeva financijska sredstva koja njena porodica samostalno ne može osigurati.

Stoga se obraćamo vama, dobri ljudi, s molbom da se uključite u humanitarnu akciju i pomognete liječenje naše Anite. Vaša donacija, bez obzira na veličinu, može napraviti veliku razliku. U ovim trenucima, svaka pomoć znači nadu, svaki doprinos je korak bliže Anitinom ozdravljenju.

Molimo sve ljude dobre volje da pomognu Aniti Hadžović i njenoj porodici u njihovoj borbi za spas njenog života. Sva sredstva će biti iskorišćena za medicinske troškove, operacije i terapije koje su joj neophodne.

Podaci za donacije su sljedeći:

Devizni račun: 35170001056770300183
Tekući račun: 170-10567703000-86
Hvala unaprijed na podršci!

Ovaj apel za pomoć širi se širom društvenih mreža kako bi se skupila neophodna sredstva za lečenje mlade Anite. Svaka donacija, bez obzira na iznos, će biti od velike pomoći i doprineti spasavanju njenog života.

Molimo sve da podijele ovu važnu informaciju kako bi se što više ljudi upoznalo s Anitinom situacijom i pridružilo se naporima za njeno liječenje. Vaša podrška je od suštinskog značaja u ovim teškim trenucima za Anitu i njenu porodicu.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.