Monstrum opkoljen! Uskoro slijedi hapšenje!!!

464

Ninoslav Jovanović, Malčanski berberin, pobjegao je kroz prozor kuće u kojoj je držao otetu dvanaestogodišnju Moniku Karimanović, a jake snage policije su, poslije oslobađanja djevojčice krenule u opštu potjeru za monstrumom.

Foto: Nemanja Nikolić

Kako saznajemo, Jovanovića je jedan mještanin video u selu, a on je, shvativši da će biti uhvaćen, iskočio kroz prozor kuće u kojoj se skrivao i dao se u bijeg. Policija mu je za petama, a pretpostavlja se da je na teritoriji Niškog okruga.

NASTAVAK TEKSTA ISPOD REKLAME...

Foto: Nemanja Nikolić

Kako saznajemo, policija je tokom večernjih sati u potpunosti suzila reon na kom se nalazi Ninoslav Jovanović, pa se hapšenje očekuje u narednim satima.

– Očevidac je ispričao da je naoružan nožem, a da nije primjetio da ima vatreno oružje. Navodno, kuća iz koje je pobjegao je rodna i napuštena kuća njegove majke, a nesrećno dijete bilo je u toj napuštenoj kući.

Kobna greška

Prema našim informacijama, Ninoslav je sve vrijeme kod sebe imao mobilni telefon, ali ga sve do juče nije palio. – On je juče u jednom trenutku upalio mobilni telefon i odmah je lociran. Istovremeno ga je jedan mještanin primjetio. Shvativši da je opkoljen i da će biti uhapšen, on je odlučio da pusti žrtvu i da sam nastavi bijeg.

Policija pod punom opremom za noćno traganje je krenula za Ninoslavom Jovanovićem, poznatim pod imenom Malčanski berberin.

Izvor: Kurir