MUP objavio fotografije – U toku potraga za dvogodišnjom Dankom Ilić u okolini Bora

1136

BOR, SRBIJA – Ministarstvo unutrašnjih poslova (MUP) Srbije intenziviralo je potragu za dvogodišnjom Dankom Ilić, koja je nestala u utorak oko 13:45 sati u okolini Bora. Ovo je prvi put u Srbiji da je aktiviran sistem “Pronađi me” (Amber Alert), namenjen za hitno obaveštavanje javnosti u slučaju nestanka maloletnog lica.

Danka je nestala iz svoje kuće pod još uvek nerazjašnjenim okolnostima, pokrenuvši masovnu potragu koja uključuje policiju, vatrogasce i volontere. Građani su se odazvali apelu za pomoć i unatoč nepristupačnom terenu i nepovoljnim vremenskim uslovima, nastavljaju potragu za devojčicom.

MUP je objavio najnovije fotografije sa terena, prikazujući velike napore koji se ulažu u pronalaženje Dankinog boravišta. Slike prikazuju kako pripadnici policije, vatrogasne jedinice i dobrovoljci pretražuju oblast, boreći se sa lošim vremenskim uslovima i zahtevnim terenom.

U ovim teškim trenucima, cela zajednica se ujedinila u nadi da će Danka biti brzo i bezbedno pronađena. Sistem “Pronađi me” omogućava brzu diseminaciju informacija i ključan je alat u mobilizaciji građana u potrazi za nestalim osobama, posebno maloletnicima.

Apeluje se na sve koji imaju bilo kakve informacije o Dankinom nestanku da se jave najbližoj policijskoj stanici ili da kontaktiraju MUP. Svaka informacija, bez obzira koliko mala, može biti od ključnog značaja za uspešno pronalaženje Dankinog boravišta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *