MUŠKARAC UPAO NA PANEL I POČEO DA ŠAMARA GINEKOLOGA ZBOG SUPRUGE /VIDEO/

3189

Pomahnitali muškarac upao je na panel ginekologa u Baltimoru i počeo da šamara jednog učesnika tvrdeći da je tokom pregleda seksualno uznemiravao njegovu suprugu.

Na snimku se vidi kako krupan muškarac izlazi na scenu, hvata doktora sa Long Ajlenda za kragnu, a zatim počinje da ga šamara. Zaprepašćeni lekar gleda okolo tražeći pomoć dok ga mnogo viši muškarac drži za vrat i pokazuje na njega.

– Znaš šta si uradio! Pre sedam godina si seksualno napao moju ženu. Sedam godina čekam da te sretnem. Imaš sreće što te nisam ubio – viče muškarac dok neko iz publike glasno doziva obezbeđenje.

Policija Baltimora potvrdila je za VMAR da se fizički napad na doktora dogodio na konferenciji ginekologa i akušera 20. maja. Lekar, koji nije javno identifikovan, prema podacima lokalnih medija, nije optužen ni za kakvo krivično delo.

– Lekar koji je napadnut izjavio je da ne želi da podnese krivičnu prijavu ili da podnese prijavu protiv osobe koja ga je fizički napala i da bi više voleo da se ta osoba isprati iz prostorija – rekao je portparol policije.

Američki koledž za akušerstvo i ginekologiju poslao je mejl o incidentu svojim lekarima.

– Shvatamo da su lekari koji su bili svedoci incidenta lično ili na mreži možda doživeli traumu uključujući mnoge od vas koji su u prošlosti doživeli seksualni napad ili drugo nasilj – navodi se u saopštenju.

(Kurir.rs/NY post))
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.