policija

Na putu Novi Pazar – Raška POLICIJA PRONAŠLA DVA UGLJENISANA TIJELA

4828

U naselju Milatković, na putu između Raške i Novog Pazara, dogodio se tragičan incident. U porodičnoj kući pronađena su dva ugljenisana tijela.

Prema preliminarnim informacijama, nesreća se dogodila nekoliko minuta nakon ponoći. Pretpostavlja se da su dvije osobe stradale u požaru koji je zahvatio kuću Boška V., čiji identitet nije objavljen u skladu s pravilima o zaštiti ličnih podataka.

Mjesto tragedije brzo je postalo centar pažnje lokalnih stanovnika i medija. Svjedoci su izrazili šok i tugu zbog tragičnog događaja koji je potresao mirno naselje.

Nadležno tužilaštvo je odmah obaviješteno o ovom slučaju i naredilo je obdukciju tijela kako bi se utvrdili tačni uzroci smrti. Istraga je trenutno u toku, a očekuje se da će uskoro biti poznato više detalja o okolnostima pod kojima je došlo do požara.

Porodica i prijatelji stradalih prolaze kroz teške trenutke, tražeći odgovore i pravdu. Lokalna zajednica pruža podršku i pomaže u ovim teškim trenucima.

Očekujemo više informacija o ovom tragičnom događaju kako istraga bude napredovala. Ostanite uz nas za opširnije informacije.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana.