Nastavljeni radovi na izgradnji puta u selu Godovo – Braća Dazdarević povukli svoje primedbe

2273

Nakon što je naš portal Sandžak Danas izvestio o problemima u izgradnji puteva na Pešterskoj visoravni, situacija u selu Godovo se normalizovala. Braća Dazdarević, koji su prvobitno osporavali projekat tvrdeći da trasa puta prolazi kroz njihovo imanje, povukli su svoje zahteve nakon što su razjasnjeni svi nesporazumi.

Projekt izgradnje puteva, koji vodi kompanija Novi Pazar-put, nastavljen je bez daljih prepreka. Radnici su jutros nesmetano pristupili gradilištu, a mašine su ponovo pokrenute. Očekuje se da će radovi biti završeni u predviđenom roku, čime će stanovnici Godova, kao i okolnih sela, dobiti bolji pristup glavnim saobraćajnim arterijama.

Lokalne vlasti i stanovnici izražavaju zadovoljstvo zbog nastavka radova, ističući važnost novog puta za razvoj lokalne infrastrukture i ekonomije. Ovaj put će znatno olakšati transport i pristup potrebnim resursima, što je od vitalnog značaja za dalji razvoj ovog dijela Sandžaka.

Sandažak Danas nastavlja da prati situaciju na terenu, obećavajući svojim čitaocima ažurne informacije o svim daljim razvojima u vezi sa ovim važnim infrastrukturnim projektom. Video prilog pogledjte ispod teksta.
Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *