NEMOJ BRATE, ENO JE POLICIJA! Snimak ludačke vožnje iz Novog Pazara

1282

Na društvenim mrežama pojavio se snimak divljačke i nasilničke vožnje. Za video snimak se navodi da je nastao u Novom Pazaru, a do sada nije potvrđena autentičnost. Naime, on prikazuje kako jedan vozač svojim vozilom divlja kroz naseljeno mesto. Primer brutalnog narušavanja bezbednosti svih učesnika u saobraćaju najbolje pokazuje to kada ovaj vozač svojim automobilom kreće da pretiče vozila ispred njega, iako su mu u susret nailazili automobili iz suprotnog smera.

Koliko je agresivan bio ovaj “ruski rulet” vidi se po tome što su veće tragedije i sudari izbegnuti u poslednjem momentu, a automobil kojim je divljao mladić se čak i zarotirao prilikom naglog preticanja uz škripanje guma.

Dok je ovaj vozač divljao kroz naseljeno mesto, sve vreme je odzvanjala glasna turbofolk muzika, a tom prilikom se na snimku čuje kako neko viče: “Dženis”.

Zatim se čuje kako neko kaže da nailaze na policiju, a onda se vidi i policijska rotacija na snimku.

“Pa nemoj brate, vozimo se po ceo dan. Stani ovamo sa strane”, kaže jedan od ljudi u vozilu.

Na kraju video snimka vidi se i scena gde tokom dana mladić upravlja automobilom tako što ruke ne drži na volanu, već koristi mobilni telefon tokom vožnje.